Burning Desire by borda

Burning Desire

Artwork Stats

Genre
Medium
Technique
Artwork Stats
Added: Sep 20, 2005
Views: 7158
Likes: 0
Fav'd: 0 times
Comments: 8

Artwork Description

Login or register to post comments

Comments

Guest's picture

Un ou din trei e deformat,adica schilodit, cat sa incapa misterul asta al nuntirii, al inceputui, in schemele rigide ale ratiunii.,, Degeaba, n-are cum sa-ncapa, e prea ingusta camara mintii pentru asa epifanii.
Da0, omul este un sentimental, si, tocmai de aceea, trebuie sa se biciuiasca zilnic, ca sa nu i se urce inima la cap si ca sa ramana o constiinta pura!

Guest's picture

superb dialogul asta al surzilor!

Guest's picture

au fost ani buni,in care singura ratiune pentru care ma trezeam dimineata cu un ceas mai devreme decat ar fi trebuit , era aceea de a gasi in bezna pachetul cu tigari, abandonat pe jos cu ceva ceasuri inainte.
Acum nu mai fumez, dar nici n-as putea spune ca am habar de ce continui sa ma trezesc.O fac totusi, asa, "just in case"...ma trezesc insa uneori ca repet gestul gaunos de a duce totusi mana la gura, cu degetele rasfirate, dde parca as fi apucat elegant si neputincios, adica tabacic, o tigara. ultima.

borda's picture

in limba chineza este un singur cuvant pentru minte si dorinta, atat timp cat nu trecem dincolo de minte, pana nu devenim constiinta din spatiul dintre ganduri totul este dorinta, iar dorinta duce inevitabil la suferinta. Eu cred ca sufleteste oamenii nu exista atat timp cat exista dorinte, deoarece lumina spiritului incepe sa se vada la mistici abia cand au trecut dincolo...

Guest's picture

aceeasi "o alta Epilogue Guest"... tu crezi ca tzigarile alea se vor termina vreodata? Eu zic ca mereu exista un foc, niste lumanari... arzande in noi... suntem niste fumatori inraiti cand vine vorba de dorintze arzande... dupa cum zicea si cel de sub mine, "some people literally can't survive without cigarettes"... eu as adauga ca toti oamenii, sufleteste, nu pot supravietui fara dorintze... Ouale vor ramane mereu acolo, mereu 'infinit' de rotunde, albe... pasarea-frunza va aparea in fiecare anotimp altfel, dar... va fi. Si intotdeauna vom avea cate o tzigara de rezerva, pe jos... "just in case"...

Guest's picture

ca-ntr-o manastire arsa

borda's picture

Smile)

Guest's picture

Some people, I believe, literally can't survive without cigarettes. Next time you're in line at a convenient store, and you have to write a check, or use a debit card, listen behind you: You will here the impatient fidgeting of cigarette addicts, annoyed by the fact that now it will take them 15 seconds longer to acquire their drugs..... Your awesome painting illicited that response from me.

Art at its best.